Szövegdoboz: 		Bemutatkozás
Szövegdoboz: A mérnök iroda 1989 -ben alakult, tagjai kizárólag magánszemélyek. 
A cég éves forgalma 400 és 1000 millió forint között van, ennek 50%-át építőipari és 50% épületgépészeti és épületvillamossági szerelési munkák teszik ki.

A tevékenységi terület kiterjed az engedélyezési, és kiviteli tervezéstől, a komplett generál kivitelezésen át a különféle építőipari szakterületekig. ( magas és mélyépítés, szakipari munkák,  épületgépészet, lég- és klímatechnika, épületvillamossági berendezések, gyengeáramú berendezések, automatika ).  

A társaság tagjai, akik egyben a társaság főállású alkalmazottjai is, kizárólag okleveles mérnökök, a megfelelő szakág szerint ( építő, épületgépész ).

A tervezési és szervezési munka, a pénzügyi előkészítés és a költségvetések  számítástechnikai úton készülnek. Az alkalmazott CAD rendszerek lehetővé teszik, hogy a kivitelezéshez szükséges gyártmány- és műhelytervek külső közreműködők nélkül is elkészíthetők. 

A megrendelő igénye esetén, kamarai jogosultságaink alapján, elkészítjük az engedélyezési, kiviteli és gyártási terveket, ill.  a szükséges eljárásokat lebonyolítjuk.

A társaság egyéb, más, nem építőipari-műszaki tevékenységgel nem foglalkozik.

Célkitűzésünk, hogy a társaság a megrendelőit a beruházói döntés-előkészítésétől kezdve egészen a teljes műszaki, szervezési és pénzügyi feladat elvégzéséig kiszolgálja.  Ennek a célkitűzésnek megfelelően a kivitelezésben résztvevők létszáma, szakmai összetétele a feladathoz igazítva más és más, de a műszaki, építési és szerelési munkákat mindig a mérnöki diplomával rendelkező tagok irányítják. 

Az anyagbeszerzés elsősorban magyar kereskedőkön keresztül, évek során kialakított pénzügyi együttműködés keretében, kedvező finanszírozási feltételek mellett történik.

 A kivitelező állomány szakmánként 6-10 fő ( szerelésvezetővel és szervízkocsival ). Ez a kivitelezés minden szakágát figyelembe véve kb. 20-50 főt tesz ki. A létszám kb. 70%-a szakmunkás. Néhány szakterületen a  ( nagygép szállítás, daruzási és földmunkák, stb.) független alvállalkozókat is igénybe veszünk.